BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS »

15 May 2011

Kegirangan Berjumpe Cikgu Lama

Assalammualaikum pembaca blog yg setia..ape kaba anda smua,hope kowg dalam keadaan ceria dan sehat selalu.Kisah nye bergini..pada hari rabu yang lepas 4 mei..aq dan beberapa sahabat skewl lama SMK PETALING bercadang ke skewl setelah sekian lama x menziarah cikgu2 at sne..we really miss all teacher..

Sebelum sampai hari yg dinanti kn kwn aq sorg ni yg pndah ke MTD sbuk nk jmpe ckgu2 skewl sne..so aq pn on je tnpe berfikir pnjang..sbb da lama da aq buat plan tu smua p x jd sbb sowg ade hal last2 cancel.p kali ni kene gak on je..sbb ustazah n ckgu sgt mngharapkan kami dpt jmpe mereka be4 smbg stdy..xsgke kn ckg2 pn still igt dan syg student dy..thx teacher,,

Tepat jam 11 pg aq dan kwn2 aq kumpul di stesen ktm petaling mse 2 pn ade x rmai pn yg join..lbh kureng -45 org je...antaranye shah,kery,azmi,kamal n aq..smpai je ke skewl lme kami..byk perubahan yg kmi nmpk kt skewl 2..antara laluan kaki 5 yg bru dbuat..cntk..selepas itu skewl 2 bakal mmbina bangunan bru setinggi 8 tingkat....fuh x saba2 nk tgk skewl petlang berwajah bru ni..p kesian gak kt bdk2 2,dlu 1 sesi je iaitu sesi pg p skunk jd 2 sesi ade pg n ptg.so ckgu2 pn kne pisahkn tyme..so ade yg dpt kmi jmpe dan ade yg x.

Dah selesai jmpe pengetua smua kami ke bilik guru jmpe ckgu2 yg msh ade..then x sgke guru klas kesayangan kmi semasa form 3 lu kne jg sesi ptg..so lepak ngn dy la..lgsg x mengajar dy sbb kiteowg dtg..haha//sian kn..x pasal2 dy blnje makan lg lak 2..fuh..tyme 2 mmg aq plg segan sbb ckg blnje..aduh..nk x nk trima jela..hehe..thx teacher...

agak lme gak la lepak at sne..igt lam kul 3 nk blik da..last2 ckgu tahan kiteowg..smpai waktu skewl abz nk x nk...ikut jela..almklum student kesygn kn..hehe.so mse 2 kiteowg ikut ckgu smpai ke klas dy..sbb miss nk blaja ngn dy lg so msk klas 2 ngn slmbe dok meja belakang ala2 jd NAZIR..hehehe..
ni la antara knangan yg smpat kmi rakam kan..






0 comments: